Kanzo 

Profs

Door

profs

getest

Door profs getest

De Kanzo Fast is beresterk op gravel. Dat weten we, maar soms zitten er ook technische zones in een wedstrijd. Of langere stroken asfalt. Hoe gedraagt de Kanzo Fast zich daar? Daarom trokken we aan de mouw van 2 renners: Eliot Lietaer, Bingoal – Wallonie Bruxelles, ging de Kanzo Fast testen op de kasseien van de Kwaremont.


Laurens Sweeck, Pauwels Sauzen – Bingoal, testte de fiets op zijn cyclocross trainingsparkoers.

We namen de proef op som en trokken met Laurens Sweeck naar zijn cyclocross trainingsparcours. Hij testte de Kanzo Fast tot in het detail uit. Snelle kombochten, venijnige stroken bergop, technische passages tussen bomen en overheen boomstronken, niks lieten we aan het toeval over.


Het verdict van Laurens Sweeck: “De Kanzo Fast is erg reactief. Ik testte hem uit met 38mm Dugasten (in de plaats van onze 33mm Dugasten), maar hij voelde toch erg agressief aan. Bij gravel denk ik makkelijker aan een lange wielbasis en daardoor een slomer frame, maar dat is hier absoluut niet het geval. Hiermee zou ik zelfs durven cyclocrossen”, vertelt de Belgische Kampioen Cyclocross.De Kanzo Fast is echt ‘de Fastest Way to Escape’, op elke ondergrond!

Buy This Bike

Ja, ik wil de snelste gravel fiets ter wereld!

Wij helpen jou graag persoonlijk op weg om de Kanzo Fast aan te kopen!

Contact us