Offroad adventure

Bij de ontwikkeling van de Kanzo Fast werden 2 kernwoorden opgehangen: “aero” en “gravel”. Zo begon de zoektocht naar een fiets waar we deze kenmerken konden combineren zonder dat één van deze twee termen ook maar iets aan waarde zouden verliezen.


We hadden al 2 unieke gravel fietsen in ons gamma. De Kanzo Adventure is gemaakt voor een echte avonturier. Iemand die wil gaan bikepacken en zo vaak mogelijk de verharde weg achter zich laten. De Kanzo Speed daarentegen is voor diegene die twijfelen tussen de verharde en onverharde weg. Wanneer zij gaan fietsen doen ze graag beide. Snel een wielset omwisselen en ze kunnen zo mee met de fietsclub op zondag.


Daar plaatsen we de Kanzo Fast naast. Een echt competitiebeest dat jou overal vooruit schreeuwt. Op deze fiets heb je overal de goesting om de snelste te zijn. Met zijn aero capaciteiten is hij ook de perfecte fiets om op alle Gravel Fondo’s goud te veroveren.


Deze 4 kenmerken maken van de Kanzo Fast de beste competitieve gravel fiets ter wereld.

F-Technologieen

De Kanzo Fast is met dezelfde aero mindset als de Noah Fast ontworpen. In de windtunnel presteert hij amper slechter dan de Noah Fast, ons aero prijzenbeest. Hij is ruim 17 Watt beter dan een gewone gravel fiets. Dat allemaal dankzij F-technologieen zoals F-Tubing, F-Wings en perfecte aero details. Zo merk je dat de vork perfect overgaat in het frame. Dat ook de spacers perfect overgaan in het frame en dat de zadelpenklem aerodynamisch weggewerkt is.

Buy This Bike

Beste aero gravel stuur op de markt

Het stuur van de Noah Fast is een van zijn grootste sterktes. Comfortabel bij lange ritten, stijf tijdens het sprinten en aerodynamisch onklopbaar. Daarom besloten we om op deze kennis verder te bouwen. We hebben de Drop en Reach verkort en de Flare verhoogd. Hierdoor ben je altijd in controle, zelfs op de moeilijkste stroken.

Buy This Bike

Real Gravel Geometry

Onze Kanzo Speed werd in 2016 al geïntroduceerd. Hij zorgde ervoor dat we vandaag over een hoop gravel kennis beschikken. We weten perfect hoe een gravel fiets zich moet gedragen en hoe we er een renner kunnen op positioneren. Die kennis staken we in de Kanzo Fast. Met zijn kortere Reach en hogere Stack is deze Kanzo Fast gebouwd voor lange wedstrijden, zonder aan aerodynamica in te boeten.

Buy This Bike

Behendig als een cyclocrosser

We namen bijna onze professionele cyclocrossers beet. Zo agressief stuurt en reageert deze Kanzo Fast. Hoewel hij een langere wielbasis heeft, voel je duidelijk dat hij erg agressief kan sturen. De stijve bottom bracket zet ook elke Watt onmiddellijk om in snelheid. Hij is duidelijke een echte ‘Fast’.

Buy This Bike

Ja, ik wil de snelste gravel fiets ter wereld!

Wij helpen jou graag persoonlijk op weg om de Kanzo Fast aan te kopen!

contact us